ERZURUM / NARMAN - Salih Zeki Dilek Ortaokulu

Kas

Okul müdürümüz İbrahim Bayri tarafından öğrenci yemekhanesi ziyaret edildi ve öğrencilerle beraber yemek yenildi.

Ekm

Okulumuz müdürü İbrahim Bayri tarafından çalıştırılan Erzurum Bar Ekibi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında halk oyunları gösterisi düzenledi.

Ekm

Okulumuz 8/B öğrencilerinden Muhsin Yiğit Akyüz, İlçe genelinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı şiir yarışmasında birinci olmuştur. Ayrıca yine 8/B öğrencilerinden Samet Akpınar da 1500 metre Cumhuriyet koşusu yarışmasında ilçe birinciliğini elde etmiştir. Her iki öğrencimizi de tebrik ederiz.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize hediye ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümü Narman ilçemizde coşkuyla kutlandı. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Ekm

Okul idaresi tarafından 8.sınıf öğrencilerine LGS hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Okul müdürümüz tarafından öğretmenlere izinlerle ilgili seminer verildi.

Ekm

Narman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla oluşturulan kütüphanemiz kullanıma açılmıştır. Öğrencilerimiz kütüphanemizden faydalanıp, istedikleri kitapları ödünç alıp okuyabileceklerdir.

Ekm

Okulumuz 5, 6, 7 ve 8. sınıflarındaki tüm öğrencilerimiz, bugün derslerde edinilen kazanımları değerlendirmek adına ilk denemelerini oldular. Heyecanları yüzlerinden okunan öğrenciler deneme sınavında ter döktüler.

Eyl

Salih Zeki Dilek Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, LGS sürecinde gelecekte edinmek istedikleri kariyerler hakkında konuştular. Sınıf rehberlik faaliyetlerinde hedefledikleri liseleri sınıf rehber öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaştılar.

Mrt

7. sınıf öğrencilerimize Okul Psikolojik Danışmanı Osman CIRDI tarafından 'Hak ve Sorumluluklarım' konusu anlatılarak farkındalık çalışması gerçekleştirilmiştir.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimize Okul Psikolojik Danışmanı Osman CIRDI tarafından lise seçimlerinde dikkat etmeleri gereken hususlar anlatılmıştır.